Är du vår nya Business Controller?

28 juni 2022

Bankomat söker en Business Controller som vill vara med i Bankomats resa och vara en del av Finance and Cash Operations teamet.

Vill du vara del av ett unikt företag i bank- och finansbranschen? Vi bygger tillsammans upp Bankomat och vår arbetsplats präglas av kompetens och gemenskap. Här finns goda möjligheter för dig att vara initiativrik, att påverka ditt arbete samt att utveckla dig vidare. Vi är ett bolag som arbetar nära varandra, bolagets kunder och leverantörer.

Vi söker nu en Business Controller som kommer att vara en viktig del av Bankomats affärsverksamhet. I dina arbetsuppgifter ingår främst att arbeta med produkt- och kundkalkylering samt utvärdering och analys av lönsamhet och volymer med hjälp av analysverktyg. Du kommer även att arbeta med underlag för finansiering, uppföljning av projekt/affärsplan samt framtagande, sammanställning och presentation av rapporter till olika beslutsfattare.

Inom Finance and Cash Operations har vi en laganda och ett driv att utvecklas som team. Du trivs med att jobba självständigt med ditt eget kompetensområde samtidigt som du kan bidra i olika verksamhetsprojekt tillsammans med andra. I denna position rapporterar du till CFO och Head of Cash Operations.

Din utbildning och bakgrund
Vi vill att du har erfarenhet av liknande business controllerroll. Vidare att du arbetat med forecasting, uppföljning, business case, KPI, kostnadsallokering och ad-hoc analyser. I grunden har du högskoleutbildning eller motsvarande. Du pratar och skriver engelska obehindrat och har avancerade Excel-kunskaper samt god systemteknisk förståelse.

Personliga egenskaper
Du har förståelse för helhet och har samtidigt förmåga att hantera detaljer. Egenskaper som kännetecknar dig är att du är initiativrik, strukturerad och noggrann. Du tar ansvar och levererar i tid, du levererar normalt mycket hög kvalitet men kan anpassa leveransen efter tillgänglig tid och resurser.
Som person är du drivande och trygg i dig själv med en respektfull framtoning. Du har ett stort engagemang för ämnesområdet och en hög integritet och är van att arbeta självständigt och målinriktat. Du är en kommunikativ och öppen person med hög integritet och analytisk förmåga.

Varför jobba med mig, Nasim Söderlund rekryterande chef
Vårt team präglas av nära samarbete, respekt för varandra och en positiv atmosfär. Jag är en lyhörd och engagerad ledare. Vidare tror jag på tydlig kommunikation och transparens samt öppenhet vilket leder till ökad delaktighet.

Om du delar denna vision och tycker att det är motiverande att vara i en miljö där du får mycket ansvar, där du kommer hitta massor av utmaningar och det kommer vara hårt arbete men där också framgångar firas och delas med andra, då är detta platsen för dig.

Ansökan
Om du tycker att denna tjänst låter intressant vill vi gärna att du skickar din ansökan med CV och personligt brev till [email protected] . Vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt, dock senast 5 juli.

För mer information om tjänsten kontakta HR-chef Karin Öckert på telefon 070-775 86 21 eller Nasim Söderlund, CFO & Head of Cash Operations, på telefon 070-310 79 96.

Välkommen med din ansökan!