Är du vår nya kontantoptimeringsspecialist

15 mars 2024

Söker du en spännande utmaning där samarbete, höga mål och prestigelöst beteende står i fokus? Är du en självgående och analytisk person inom optimering och prognoser? Bankomat befinner sig i en dynamisk utvecklingsfas och söker nu en kontantoptimeringsspecialist som vill vara en del av vårt team. Kom och bli en del av vårt team där vi tillsammans tar oss an framtidens utmaningar!

Rollen
Nu söker vi förstärkning till vårt team som arbetar med kontanthantering. Enheten ansvarar för att våra automater och depåer fungerar optimalt, både vad gäller tillgänglighet och kostnad. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat prognoser, optimering av depåer och automater, uppföljningar med tillhörande analyser och utredningar, transportplanering angående de transporterna mellan våra depåer och Riksbanken, och en del dagliga avstämningar och kontroller. I rollen ingår även utveckling och förbättring av mallar, rutiner och arbetssätt och kontinuerliga förbättringsåtgärder.

Arbetet sker i nära samarbete med våra norska och svenska underleverantörer. Du rapporterar till chef för Automat- och depåinfrastruktur. Du kommer även stötta leveransansvarig.

Vi söker
Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med en organisation som står inför spännande utmaningar. Du är analytisk, självgående och tar egna initiativ, samtidigt som du kan identifiera samband och synergier. Det är också viktigt att du har en prestigelös inställning och känner dig bekväm med att ta ansvar för att skapa arbetssätt på egen hand.

Utöver det behöver du också vara strukturerad, noggrann och flexibel samt fungera bra i team och tycka om förändring. Du har avancerade kunskaper i Excel och VBA samt är van att hantera och analysera stora datamängder. Erfarenhet av Microsoft Visual Basic är också ett krav för att kunna hantera och automatisera arbetsflöden effektivt.

Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av optimering och prognoser. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Vidare har du en akademisk utbildning inom relevant område, till exempel ekonomi, eller motsvarande.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en härlig arbetsplats där professionalism, engagemang och respekt är drivande värderingar. Teamet du blir en del av består av fyra medarbetare som är en del av avdelningen Automat- och depåinfrastruktur som även består av Lokalisering och Drift och Support. Vi arbetar i fina lokaler i centrala Stockholm.

Ansökan och mer information
I den här rekryteringen samarbetar Bankomat AB med Compass. Du söker tjänsten via länken nedan och vi hanterar ansökningarna löpande, så ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om bolaget och tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Compass ansvariga konsult Susanne Bryhn 070-531 34 25.

Ansök här!

Bankomat är Sveriges ledande aktör inom kontanthantering. Vi erbjuder människor möjlighet att ta ut och sätta in kontanter via våra välkända blå automater, som finns på närmare 600 orter i Sverige. För oss är det viktigt att de som vill använda kontanter har den möjligheten. Vi har en heltäckande infrastruktur av uttags- och insättningsautomater över hela landet. I 250 av våra automater erbjuder vi även de vanligaste valutorna euro, brittiska pund och amerikanska dollar. Bankomat har även inlett ett förberedande arbete för att kunna starta egen värdehantering. Syftet är att själva kunna transportera kontanter mellan företagets depåer och automater i egen regi. 

Kännetecknande för vår organisation är att vi arbetar med komplexa tjänsteleveranser och arbetar kontinuerligt med förändringsarbete och innovation. Vi är för närvarande ca 50 medarbetare som arbetar tillsammans i en platt organisation. Vi kommer 2025 att ha etablerat 6 lokalkontor över Sverige och rekryterat in ytterligare 70 kollegor.