Vi söker en redovisningsekonom

11 januari 2024

Är du en driven, noggrann och strukturerad person som söker en roll där du erbjuds ansvar och möjlighet till utveckling? Bankomat utökar sitt ekonomiteam och söker nu en junior redovisningsekonom som tycker om att jobba proaktivt och lösningsorienterat. Om du dessutom är en initiativtagande person som trivs i föränderlig miljö kan du vara den vi söker.

Arbetsbeskrivning

I din roll som redovisningsekonom arbetar du bland annat med bokslut, rapportering samt upprättande och tillämpning av rutiner kring ekonomiska processer. Du kommer att jobba med olika frågor avseende redovisning och du kommer att stötta CFO och teamet i redovisningsrelaterade frågor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Månads- och årsbokslut
• Framtagande av rapporter till myndigheter, ägare och ledning
• Är med och tar fram och tillämpar interna rutiner för den löpande redovisningen inom bolaget inklusive rutiner för kontoavstämningar.
• Arbetar för rutiner och redovisning av bolagets moms och skatter inklusive bolagets personalrelaterade kostnader
• Löpande kontakter med underleverantörer inom de olika ansvarsområdena
• Vara delaktig av budgetarbetet inom ekonomienheten
• Vara med och sköta det dagliga arbetet kring bolagets likviditetshantering och finansiering

Vem är du?

Vi söker dig som är en erfaren redovisningsekonom med minst 2 – 3 års erfarenhet av redovisning.
Du är en respektfull, engagerad och professionell person som har lätt för att bygga relationer och har drivet att vilja förbättra och effektivisera. Du är en lagspelare som även är självständig i ditt arbete. Du gillar redovisning och är trygg i rollen och kan på så vis skapa förtroende i både interna och externa sammanhang.

Vi erbjuder

Inom Finance har vi en laganda och ett driv att utvecklas som team. Du trivs med att jobba självständigt med ditt eget kompetensområde samtidigt som du kan bidra i olika verksamhetsprojekt tillsammans med andra. I denna position rapporterar du till CFO.

Varför jobba med oss

Vårt team präglas av nära samarbete, respekt för varandra och en positiv atmosfär. Vi tror på tydlig kommunikation, transparens och en öppenhet. Detta tillsammans med ett lyhört och engagerat ledarskap tycker vi är nyckeln till en ökad delaktighet och framgång.
Om du delar denna vision och tycker att det är motiverande att vara i en miljö där du får mycket ansvar, där du kommer hitta massor av utmaningar och det kommer vara hårt arbete men där också framgångar firas och delas med andra, då är detta platsen för dig.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i centrala Stockholm.

I denna rekryteringsprocess arbetar Bankomat AB tillsammans med Jurek Rekrytering och Bemanning. Urvalsprocessen sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt via länken: Redovisningsekonom till Bankomat AB (jurek.se)

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Marie Källström, [email protected]

Om verksamheten

Bankomat är Sveriges ledande aktör inom kontanthantering. Vi erbjuder människor möjlighet att ta ut och sätta in kontanter via våra välkända blå automater, som finns på närmare 600 orter i Sverige. Bankomat AB har ensamrätt till varumärket Bankomat®, bildades 2010 och ägs av Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, SEB och Swedbank med Sparbankerna. Kontoret finns centralt beläget mitt i Stockholms city, i närheten av Hötorget.
För oss är det viktigt att de som vill använda kontanter har den möjligheten. Vi har en heltäckande infrastruktur av uttags- och insättningsautomater över hela landet. I 250 av våra automater erbjuder vi även de vanligaste valutorna euro, brittiska pund och amerikanska dollar. Bankomat har även inlett ett förberedande arbete för att kunna starta egen värdehantering. Syftet är att själva kunna transportera kontanter mellan företagets depåer och automater i egen regi.
Kännetecknande för vår organisation är att vi arbetar med komplexa tjänsteleveranser och arbetar kontinuerligt med förändringsarbete och innovation. Vi är fn ca 50 medarbetare som arbetar tillsammans i en platt organisation. Vi kommer 2025 att ha etablerat 6 lokalkontor över Sverige och rekryterat in ytterligare 70 kollegor.

OmrådeStockholm
AnställningTillsvidare
OmfattningHeltid