Arbeta hos oss

Vill du vara del av ett spännande företag i bank- och finansbranschen? Då är du välkommen till Bankomat. Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med och bygga upp nästa generations kontantautomater.

Vi är ett litet team som arbetar nära varandra, bolagets kunder och underleverantörer. Vår arbetsplats präglas av professionalism, engagemang och respekt. Här finns goda möjligheter för dig att vara initiativrik, att påverka ditt arbete samt att utveckla dig vidare. Vårt kontor ligger i centrala Stockholm.

För att vi ska kunna fortsätta vår viktiga verksamhet krävs att våra kunder, användare av våra tjänster, leverantörer och beslutsfattare i samhället känner förtroende för oss. För att vinna deras förtroende måste vi agera ansvarsfullt och hållbart. Bankomats uppförandekod beskriver den etiska grunden för vår verksamhet och hur vi ska förhålla oss till varandra och våra intressenter.

Bankomats uppförandekod

Om vi har lediga tjänster finns de i våra nyheter. Och du är självklart välkommen med en spontanansökan då vi alltid är intresserade av kompetenta medarbetare.

För mer information om oss och vad vi kan erbjuda dig kontakta Karin Öckert, HR-chef på Bankomat.

Telefon: 070-7758621
E-post: [email protected]