Våra kunder

Kontantautomater

Alla kortutgivare i Sverige och inom EES-området kan bli kunder hos oss. Ett kundavtal är första steget. Genom kundavtalet får du ta del av en befintlig infrastruktur med hela vårt tjänsteutbud. Utöver detta får du som kund möjlighet till inflytande samt en rapportering där du löpande kan följa Bankomats leverans.

Som kund tar du del av en färdig avtalsstruktur med en standard för anslutning av kort och tillhörande frågor vilket gör anslutningsprocessen så enkel och kostnadseffektiv som möjlig. Du får även inflytande och insyn i vår roll på kontantmarknaden. Via löpande rapportering och uppföljning kan du som kund enkelt följa automattjänsternas tillgänglighet och utveckling. Idag är följande kortutgivare anslutna: Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Nordea Bank, SEB, Swedbank med Sparbankerna.

Utöver kundavtalet har vi avtal med ett antal kortnätverk. Detta är inget kundavtal utan en annan typ av avtal som ger innehavare av nätverkets kort möjligheten att nyttja allmänna bastjänster, typiskt sett uttag, saldobesked och PIN-hantering. Visa, Mastercard, American Express och Diners Club, Unionpay, Eufiserv och JCB har avtal med Bankomat.

Kontantdepåer

Våra främsta kunder är värdebolag och banker.

Vill du veta mer om hur det är att vara kund hos oss? Kontakta oss på [email protected].