Din säkerhet

Att känna sig trygg vid våra automater är mycket viktigt för oss. Vi arbetar därför aktivt med att kontinuerligt förbättra säkerheten.

Vi ser allvarligt på all typ av brottslighet vid våra automater och har ett tätt samarbete med polis, med våra leverantörer och med flera internationella säkerhetsorganisationer kring dessa frågor. Vi följer aktivt den teknologiska utvecklingen både nationellt och internationellt och utvärderar löpande olika åtgärder som kan höja säkerheten. Vi satsar även på kameraövervakning och de flesta av våra automater har kameraövervakning idag. Säkerhet är ett kontinuerligt, prioriterat och långsiktigt arbete för oss.

Som konsument ska du alltid vara uppmärksam när du använder ditt kontokort, även i kontantautomaterna.

Några tips

  • Var uppmärksam på personer som vill hjälpa till vid uttaget/insättningen. Om du inte känner dig säker så kan du alltid avbryta transaktionen.
  • Avbryt uttaget om något verkar misstänkt eller ser fel ut med automaten, exempelvis om något sitter löst.
  • De flesta av våra automater är försedda med en aktiv kamera vilket ger dig en extra trygghet.
  • Om du gör ett uttag utan att du får dina pengar är det viktigt att du så fort som möjligt kontaktar din bank. Är du osäker kan du alltid ringa vår Kundservice på 010-588 90 90.

Har du frågor eller synpunkter kring säkerhet och trygghet vid våra automater är du välkommen att ringa vår Kundservice på 010-588 90 90.